log

Lost peliautomaatti ja sen seikkailijat

Vähän ihmisiä voi lähteä etsimään kultaa tai aarteita faaraon hautakammioon. Mutta Tohtori Dakota Bones ja Farooq ovat valmiit ottamaan riskiä. Kun te käynnistätte tämän peliautomaatin, teitä odottaa jännittävä seikkailu, jossa on paljon hyviä yllätyksiä ja palkintoja. On huomattava, että se on ilmainen kolikkopeli, jossa voidaan käyttää ilmasta pelirahaa. Lost peliautomaatti on viisirullainen kolikkopeli, jossa on 30 voittolinjaa, joka linjalle otetaan kahdesta sentistä. Maksimipanos on 2,5 dollaria. Sillä tavalla yhteinen panos yhdelle pyöräytykselle voi olla 75 dollaria. Mitä tulee ylimääräisiin mahdollisuuksiin, tässä pelissä on erikoiset symbolit, bonuspelit, re-spinin toiminto lisäkertojaa ja muita.

Lost peliautomaatin pääominaisuudet

Palkinnot maksetaan voittoyhdistelmistä, jotka sijaitsevat yhdellä aktivoidulla linjalla ja muodostuvat ainakin kolmesta samasta symbolista. Kaikkien symbolien täytyy olla naapurikeloissa, sen lisäksi voittoketjut alkavat ensimmäisestä rullasta, vasemmalta oikealle. Palkinnon määrä on panos linjalle, joka kertoo kertojalla (maksimikerroin on x2500). Pelaajat voivat katsoa kaikkia kertojia erikoisesta taulukosta.Joka onnistuneen kierroksen jälkeen keskirulla pyörii uudelleen. Jos sen jälkeen te keräätte voittoyhdistelmän, te saatte voiton, jossa on x2-kertoja. Sen lisäksi keskikela pyörii vielä kerran. Seuraavalla palkinnolla on x3-kertoja. Sillä tavalla joka onnistunut yhdistelmä tässä tapauksessa lisää kertojan. Korkein kertoja on x5. Valitettavasti tässä online pelissä ei ole riski-peliä.

Lost kolikkopelin pelisymbolit

Kuten tiedätte, kaikki tapahtumat tapahtuvat egyptiläisessä pyramidissa, sen vuoksi ei ole yllättävää, että keloissa sijaitsevat temaattiset symbolit, kuin anubis, muumio, ankh symboli, sotakirves, pillerinpyörittäjä, tohtori Dakota Bones ja Farooq. Muutamat symbolit maksetaan erikoisten sääntöjen mukaan. Käsitellään lähemmin:
 • Wild-symboli on faaraon päähine. Semmoinen merkki ilmestyy kolmannelle kelalle. On huomattava, että tämä symboli menee raidoilla, sen avulla te voitte saada hyvän palkinnon. Kaiken lisäksi villillä symbolilla on x2-kertoja. Kuten tavallisesti, wild-symboli voi korvata muut kuvat, bonusmerkkiä paitsi.
 • Bonusmerkit ovat apina ja Horuksen silmä. Ensimmäinen symboli ilmestyy vain neljännelle kelalle. Täällä pelaajien on pakko valita kolme taulukkoa kuudesta. Joka taulukko voi lahjoittaa palkintoja. Jos näyttöön ilmestyy mihin tahansa neljä Horuksen silmää, te osallistutte The Mummy’s Tomb peliin. Nyt teidän täytyy näyttää metsästäjälle ovi, jonka takana voi olla paljon palkintoja. Jos siellä oli muumio, se lopettaa pelin heti.
Sillä tavalla tämä online ilmainen Lost peliautomaatti sopii kaikille pelaajille, jotka etsivät seikkailuja. Valitettavasti pelissä ei ole progressiivista jättipottia, muuten erikoiset toiminnot auttavat saamaan hyvät voitot.
 • Pelivalmistaja: Betsoft
 • Kelat: 5
 • Linjat: 30
 • Bonuserät: on
 • Progressiivinen jättipotti: ei
 • Riski-peli (kaksinkertaistamisen peli): ei
 • Villi symboli: on
 • Scatter-symboli: ei
 • Ilmaiskierrokset: on
 • Autopeli: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino